kakkelovner


Antikke og Nye Kakkelovner AS
Et kvalitetsprodukt. Alle våre kakkelovner er ekte kakkelovner. Dette betyr at de mures på stedet og at man bruker ekte kakkelovnsfliser, teglstein og mørtel laget …
besøk nettsiden

 

Kakkelovner – – Varmefag
I Varmefag kaller vi kakkelover for «den vakre varmen», og ikke uten grunn. For uansett om du har en 200 år gammel kakkelovn eller en ny, er den et særdeles vakkert …
besøk nettsiden

 

Kakkelovner : Noen av våre seneste installasjoner
Kakkelovner har høy forbrenningsgrad, høy virkningsgrad, lang varmeeffekt, som samlet sett utgjør den mest effektive varmekilde – og den mest rentbrennende.
besøk nettsiden

 

Gullesen kakkelovner | En ekte tradisjonsbedrift
Velkommen til Gullesen Kakkelovner sin nye nettside. Vi er en butikk som gjennom mange år har spesialisert oss på kakkelovner. Dette er vakre ovner som anten kan …
besøk nettsiden

 

Nyproduserte kakkelovner
Nyproduserte kakkelovner. Våre nye kakkelovner er utformet av kakkelovnsmurer Børge Bostrøm, som har ivaretatt både tradisjoner og kunnskap inn i nye modeller.
besøk nettsiden

 

Kakkelovner | Alfa Varme og Pipeteknikk
Våre moderne kakkelovner gir, ved 2 timers fyring, opptil 24 timers varme. I forhold til elektrisk fyring gir den 50 % billigere oppvarming.
besøk nettsiden

 

Kakkelovn – Norges største utvalg av kakkelovner …
Kakkelovn. Se vårt store utvalg av kakkelovner og andre eksklusive ildsteder. Alle våre produkter er av høyeste kvalitet og kommer fra anerkjente produsen..
besøk nettsiden

 

Noen av våre seneste installasjoner
Kakkelovnsmakeriet er en av landets største aktører innenfor salg av kakkelovner. Vi selger og installerer, klassiske og moderne kakkelovner, samt støpejernsovner.
besøk nettsiden

 

Antikke kakkelovner
Antikke kakkelovner. Våre kakkelovnsmurere i Sverige har i mange år reist land og strand rundt for å plukke ned og ta vare på disse antikvitetene.
besøk nettsiden

 

Kakkelovner – alle
Kakkelovner. Alle; Keddy; Gabriel; Camina; Antikke; Vedovner. Alle; Westbo; Designovner; Royal Viking; Sveitsiske – Tonwerk; Vedkomfyrer; Referanser; Tilbehør …
besøk nettsiden